Barion Pixel
bansabai2014@gmail.com  |  06-70 374-6868

Szolgáltatások

Tradicionális thai testmasszázs

A thai testmasszázs a hagyományos masszázstól eltérően olaj nélküli, masszázsruhán keresztül, a földre terített kókuszmatracon történik.
Nem az izmokat, hanem az akupresszúrás pontokat ingerlik pontnyomásos  technikával. Az egész testen alkalmazott eljárásnak sajátos koreográfiája van.
A masszázs során minden testrészen végigmegy a masszőrhölgy, a lábujjaktól a fejünk búbjáig. Nemcsak tenyérrel,de könyökkel, térddel sőt lábbal is masszíroznak. A program fontos részét képezik a nyújtó hatású fogások.
A masszőrhölgyek a test minden pontját jól ismerik, így beszéd nélkül is tudják, hogyan kell érinteniük ahhoz, hogy oldják a felhalmozott feszültséget, regenerálják a fáradt testet.

Tradicionális thai talpmasszázs

Speciális olajok és krémek használatával történik. A talptól fölfelé haladva a vádlin keresztül az akupunktúrás pontok nyomásával jutnak el a térdig. A masszőrhölgyek a kezükön kívül speciális kis nyomópálcikát is alkalmaznak.
A talpmasszázs beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

Frissítő-regeneráló olajos testmasszázs

A hagyományos típusú masszázs kedvelőinek ajánljuk.
Az akupresszúrás pontok stimulálásán túl átdolgozzák a test izomzatát is. A masszázs élettani hatása így kiegészül az izomzatra gyakorolt hatásával. A fájdalmas testrészt különleges hatású krémmel kezelik.

Tradicionális thai herbál masszázs

Az egyik legérdekesebb tradicionális thai masszázs. Felmelegített gyógynövényes zsákocskákkal történik, melyek eredeti, őshonos thaiföldi növényeket és fűszereket tartalmaznak. A gőz melegével és a gyógynövények hatóanyagaival serkentik a vérkeringést, működésbe hozzák az izmokat és a merev izületeket. Mivel a szárított gyógynövény csomagocskákat felhasználás előtt fel kell gőzölni, kérjük bejelentkezéskor jelezze, ha ezt a masszázst választja!

ÚJDONSÁG! Lávaköves masszázs

Lávaköves masszázs alatt tulajdonképpen egy olajos masszázst értünk, amihez 40-60 C-ra felhevített lávaköveket használ a masszőr.Hő hatására az illóolajok jobban beszívódnak az emberi testbe. A kezelés speciális masszázstechnikára épül, segíti az energiaáramlást ,a stressz oldásával párhuzamosan javítja a közérzetet és pozitív életenergiával tölt fel.